Aston Martin hypercar krijgt Mercedes motor

Ze moeten wel snel zijn met de nieuwe motor voor de nieuwe Aston Martin hypercar. Straks maken ze allemaal viercilinders, daar in Affalterbach.

Eigenlijk is het best vreemd. Het gaat weer ouderwets matig met Aston Martin. Ondanks een nieuwe SUV die het merk moet redden, zit het merk alsnog 32% in de min. Dat is op zich wel te verklaren. Met kleine aantallen zijn de fluctuaties nu eenmaal groter en Covid-19 hakte er lekker in bij Aston Martin.

Toch zijn de verwachtingen hooggespannen. Dat komt mede door de nieuwe eigenaar Lawrence Stroll. De legende wil dat hij een Aston Martin wilde kopen en per ongeluk het gehele merk kocht.

Naast geld verdienen met Aston Martin is het natuurlijk een perfect uithangbord voor zijn Formule 1-team, waar (om sportieve redenen) zijn zoon Lance werknemer is.

RELATED POST

Rebel Lease: De revolutie in autoleasing – Ontdek de vrijheid bij Rebel Lease

Rebel Lease is een dynamisch en vooruitstrevend autoleasebedrijf dat de traditionele regels van autoleasing doorbreekt. Met een frisse kijk op…

De weg naar succes: Rij instructeur opleiding en rijinstructeur salaris

In een steeds mobieler wordende samenleving, waarin rijden een essentiĆ«le vaardigheid is, groeit de vraag naar rijinstructeurs gestaag. Of het…

Kies jouw Zundapp onderdelen

Je hebt een eigen Zundapp en dan kan het wel eens zijn dat er wat vervangen moet worden. Soms gaan…

Waarom de 911 GT3 weer een handbak heeft

Porsche blijft de handbak in leven houden met de nieuwe 911 GT3. Dit is waarom. Voor het geval je het…