Bruce Springsteen had te weinig gedronken

Maar Bruce Springsteen dronk wel genoeg om een boete te krijgen.

De soap tussen Jeep en Bruce Springsteen is tot een einde gekomen. Springsteen raakte een tijdje geleden in opspraak. Tijdens de superbowl had Jeep een fraaie reclame, waarbij The Boss het middelpunt van belangstelling is.

Nu is het altijd een beetje ‘gevaarlijk’ om een persoon in te zetten als boegbeeld van een merk-campagne. Dat is ook de reden waarom Zwitsal, Nutricia en Finimal weigeren Dave Roelvink te sponsoren. Dat laatste is geheel uit de duim gezogen, maar het had waar geweest kunnen zijn.

Icoon
Nu geldt Bruce Springsteen als een Amerikaans icoon. Het is één van de grootste rocksterren (die nog leven). Echter, de rocker was aangehouden door de politie en testte positief op een alcoholtest. Dit was voor Jeep voldoende reden om het verschrikkelijk te vinden en haalde prompt al het (dure) promotiemateriaal van het internet.

RELATED POST

Kies jouw Zundapp onderdelen

Je hebt een eigen Zundapp en dan kan het wel eens zijn dat er wat vervangen moet worden. Soms gaan…

Waarom de 911 GT3 weer een handbak heeft

Porsche blijft de handbak in leven houden met de nieuwe 911 GT3. Dit is waarom. Voor het geval je het…

Meteen de auto verzekeren?

Je hebt recent een stoere bolide gekocht en je kan niet wachten om hiermee de openbare weg op te gaan.…

Nieuwe Skoda Fabia heeft veel spinazie gegeten

De nieuwe Skoda Fabia is groter en ruimer dan ooit. Dit weten we over de vierde generatie van de hatchback.…